Kensapuu

Premium-kalusteovet

Valmistusmateriaali: MDF-levy (Medium Density Fibreboard) on homogeenisestä puukuidusta ja liimasta paineen ja lämmön avulla valmistettua tiivistä ja kovaa puukuitulevyä. Kensapuu käyttää tuotteissaan E1 normit täyttävää levyä.

Pintakäsittely: PVC-kalvo. Vahvuus 0,4 - 0,6 mm. Alkuperämaat Saksa ja Japani

Kensan Premium-kalusteovi on varma valinta kotiisi. Tuoteryhmälle on myönnetty M1-tunnus vähäpäästöisyyden ja paremman sisäilman merkiksi. Premium-oven ominaisuudet ovat erittäin kilpailukykyiset. Premium-ovi on kestävä, helppohoitoinen ja näyttävä ratkaisu. Markkinoiden parhaat raaka-aineet ja valmistustapa varmistavat muun muassa sen, että ovi kestää hyvin kolhuja ja kalvo pysyy kiinni.

Kaikki kalvot ovat korkealaatuisia, alkuperämaina ovat Saksa ja Japani. Kaikissa värivaihtoehdoissa on UV-suoja ja naarmuuntumisenestosuoja. Kiiltävissä Premium-ovissa on lisäksi suojakalvo, joka poistetaan asennuksen jälkeen.

Kensan Premium-ovi on mainio vaihtoehto kovempaankin käyttöön kulutuskestävyytensä ansiosta. Myös kosteisiin tiloihin suosittelemme käytettäväksi kalvopinnoitettua kalusteovea.

Premium-malliston värimaailma on laaja. Premium-väreissä on sekä matta - että kiiltäviä vaihtoehtoja.

Kaikki Premium-mallit on mahdollista saada myös mittatilausovina.

Oven tausta on aina valkoinen.

Kaikki Premium-värit  on mahdollista saada vaakaan. Maksimikorkeus 1250 mm.

Tarkempia tuotetietoja

 

 

© Kensa | Creamedia